www.internetusability.net

Startsida
Webbpaket
Utveckling
Nyheter
Referenser
Företaget
Kontakt

Anpassade formulär

InternetUsability arbetar med anpassade formulär. Med anpassade formulär styr man hur man vill att besökaren skall fylla i formulär och man kan redan innan besökaren skickar formuläret kontrollera att ifyllda uppgifter är korrekta. Detta gör att man slipper få felaktiga uppgifter. Formulären kan kopplas så att man får ifyllda uppgifter via e-post, sms eller att uppgifterna sparas direkt i de verktyg man använder på hemsidan.

Ledigarum.se – rumsuthyrning på Internet

Här byggdes sökformulär som har förifyllda alternativ som kan väljas för att ställa in de sökalternativ som besökaren vill få träff på. Sökformuläret arbetar mot bakomliggande system för att hämta förifyllda alternativ, verifiera korrekta valda värden och söka upp de träffar som matchar de val besökaren gjort.
» Visa formulär Sök Rum - www.ledigarum.se

Charlottes Bod - efterlysning

Ett anpassat formulär för efterlysningar gör att Charlottes Bod enkelt kan ta emot efterlysningar på ett strukturerat sätt via e-post. Formuläret är anpassat med obligatoriska fält för de uppgifter som krävs för att kunna göra en korrekt efterlysning samt kan besökaren välja att ange antingen e-post eller telefonnummer som kontakt alternativ.


»
Tillbaka