www.internetusability.net

Startsida
Webbpaket
Utveckling
Nyheter
Referenser
Företaget
Kontakt

Administration[Lite]

 

AdministrationsverktygAdministration[Lite] Meny & Sökord

I administrationsverktyget administrerar man inställningar för hemsidan, laddar upp filer och redigerar innehåll som text, bild och video. Innehållet är separerat från designen vilket gör att man får möjlighet till skräddarsydd design efter önskemål. Bilden visar administrations-verktygets meny alternativ. (Klicka på bilden/bilderna för att visa större.)

 

Redigeringsverktyg

Redigeringsverktyg - Text och bild

I administrationen finns verktyg för att redigera det innehåll som skall visas på hemsidan. Redigeringsverktyg fungerar som en vanlig text redigerare som exempelvis Office/Word för Windows - man skriver texter, rubriker och lägger till bilder. Det man ser i verktyget blir det resultat som presenteras på hemsidan. Bilden visar tillagd text och bild i verktyget.

 

Lägga till bilderRedigera bilder - lägg till bild

För att lägga till bilder finns det en funktionalitet i redigeringsverktygs meny för att välja bild samt positionera och sätta beskrivande text för vad bilden innehåller. När man lägger till bilder på en sida listas alla de bilder man laddat upp till hemsidan och man kan enkelt välja den bild man vill infoga.

 

» Tillbaka